Стручни сарадници

Ивана Веселиновић

Ивана Веселиновић

учитељица

Стручни сарадник на програмима Пет плус, Еурека, Константин и Кул култура. Ивана је изузетно креативна, упорна, истрајна и стрпљива у раду са децом. Посебно воли математику и жели да код деце подстиче развој логичког мишљења.

Александар Карајовић

Александар Карајовић

професор музике

Стручни сарадник и идејни творац Музичке лабораторије. Професор кларинета и саксофона, креативан, инвентиван, енергичан и забаван. Деца га обожавају. Верује да је музика саставни део раног духовног развоја деце и да се свако дете може бавити њоме.

Александра Мандић

Александра Мандић

директорка

Идејни творац Еуреке и професор на предметима Методика развоја почетних математичких појмова и Дидактичке игре. Сарадник на ауторским програмима Пет плус, Еурека, Константин и Кул култура. Воли природу, музику, архитектуру, вајарство и дизајн. Ужива у дружењу са децом и верује у посебан потенцијал сваког од њих.

Немања Абазовић

Немања Абазовић

Стручни сарадник

Стручни сарадник и идејни творац Лабораторије за дизајн. Завршио је Академију уметности у Београду као студент генерације. Оснивач студија за дизајн видео игара и вишегодишњи партнер водеће куће Нордеус. Настоји да своја интересовања према илустрацији, концептуалној уметности, графичком дизајну пренесе деци и уведе их на спонтан начин у свет примењене уметности. Воли природу, дизајн, стрипове, анимацију.

Мирјана Матић

Мирјана Матић

професорка

Стручни сарадник на програмима Пет плус, Константин, Еурека и Кул култура. Води читалачки клуб у Еуреци. Стрпљива је и креативна у раду са децом

Милица Ристовић

Милица Ристовић

учитељица

Стручни сарадник на програмима Пет плус, Еурека и Кул култура. Милица је ведра, воли рад са децом и посебну пажњу посвећује српском језику и књижевности.

Милијана Гојковић

Милијана Гојковић

учитељица

Стручни сарадник на програмима  Еурека, Константин и Кул култура. Милијана је одговорна, истрајна и упорна у раду са децом. Воли и реализује различите занимљиве спортске активности. Одликује је и креативност у раду.

Марија-Маша Јовановић

Марија-Маша Јовановић

сликарка

Стручни сарадник на ауторском програму ликовних радионица Блуминг талент. Маша је талентована, креативна, весела и ужива у раду са децом. Уметница која је студије завршила у Београду, магистрирала у Венецији и до сада имала више самосталних и групних изложби.

Ана Гојко Радојчић

Ана Гојко Радојчић

професорка

Стручни сарадник у драмском студију дечијег клуба Еурека. Ужива у стварању позоришне магије са децом.

Дарко Кмезић

Дарко Кмезић

професор историје

Стручни сарадник на програму Мала матура. Дарко је млад, амбициозан професор историје, који сјајно мотивише младе за рад.