Стручни сарадници

Ивана Веселиновић

Ивана Веселиновић

учитељица

Стручни сарадник на програмима Пет плус, Еурека, Константин и Кул култура. Ивана је изузетно креативна, упорна, истрајна и стрпљива у раду са децом. Посебно воли математику и жели да код деце подстиче развој логичког мишљења.

Милијана Гојковић

Милијана Гојковић

учитељица

Стручни сарадник на програмима Пет плус, Еурека, Константин и Кул култура. Милијана је одговорна, истрајна и упорна у раду са децом. Воли и реализује различите занимљиве спортске активности. Одликује је и креативност у раду.

Мирјана Матић

Мирјана Матић

професорка

Стручни сарадник на програмима Пет плус, Константин, Еурека и Кул култура. Води читалачки клуб у Еуреци. Стрпљива је и креативна у раду са децом

Александра Мандић

Александра Мандић

директорка

Идејни творац Еуреке и професор на предметима Методика развоја почетних математичких појмова и Дидактичке игре. Сарадник на ауторским програмима Пет плус, Еурека, Константин и Кул култура. Воли природу, музику, архитектуру, вајарство и дизајн. Ужива у дружењу са децом и верује у посебан потенцијал сваког од њих.

Марија-Маша Јовановић

Марија-Маша Јовановић

сликарка

Стручни сарадник на ауторском програму ликовних радионица Блуминг талент. Маша је талентована, креативна, весела и ужива у раду са децом. Уметница која је студије завршила у Београду, магистрирала у Венецији и до сада имала више самосталних и групних изложби.

Ана Гојко Радојчић

Ана Гојко Радојчић

професорка

Стручни сарадник у драмском студију дечијег клуба Еурека. Ужива у стварању позоришне магије са децом.

Нела Михаиловић

Нела Михаиловић

глумица

Нела Михаиловић – стручни сарадник Драма клуба.  Афирмисана глумица са значајним улогама у позоришту, на филму и телевизији, изузетна мама две девојчице посвећена породици. Ужива у раду са децом.