Стручни сарадници

Александра Симић

Александра Симић

директорка

Идејни творац Еуреке и професор на предметима Методика развоја почетних математичких појмова и Дидактичке игре. Сарадник на ауторским програмима Пет плус, Еурека, Константин и Кул култура. Воли природу, музику, архитектуру, вајарство и дизајн. Ужива у дружењу са децом и верује у посебан потенцијал сваког од њих.

Марија Ћирић

Марија Ћирић

ликовни педагог

Стручни сарадник у лабораторији за визуелне уметности.

Видан Столић

Видан Столић

музички педагог

Стручни сарадник у Музичкој лабораторији дечијег клуба Еурека. Посвећен деци, афирмисани уметник и професор у музичкој школи.

Марко Милићевић

Марко Милићевић

професор физичког васпитања

Стручни сарадник у лабораторији за спорт и забаву.

Немања Радисављевић

Немања Радисављевић

професор физичког васпитања

Стручни сарадник у лабораторији за спорт и забаву дечијег клуба Еурека.

Ненад Симић

Ненад Симић

професор хармонике

Стручни сарадник у музичкој лабораторији.

Александар Карајовић

Александар Карајовић

професор музике

Стручни сарадник и идејни творац Музичке лабораторије. Професор кларинета и саксофона, креативан, инвентиван, енергичан и забаван. Деца га обожавају. Верује да је музика саставни део раног духовног развоја деце и да се свако дете може бавити њоме.

Немања Абазовић

Немања Абазовић

Стручни сарадник

Стручни сарадник и идејни творац Лабораторије за дизајн. Завршио је Академију уметности у Београду као студент генерације. Оснивач студија за дизајн видео игара и вишегодишњи партнер водеће куће Нордеус. Настоји да своја интересовања према илустрацији, концептуалној уметности, графичком дизајну пренесе деци и уведе их на спонтан начин у свет примењене уметности. Воли природу, дизајн, стрипове, анимацију.